April 23, 2024
Get in touch with us

Conducerea Băilor Cojocna a remis un comunicat de presă prin care își exprimă punctul de vedere vis a vis de tragicul eveniment de duminică când o persoana a decedat în incinta ștrandului.

https://newscj.ro/un-barbat-a-facut-infarct-la-baile-cojocna-ambulanta-a-ajuns-dupa-20-de-minute/,,In legătură cu evenimentul din data de 16.07.2023 petrecut în incinta Băilor Cojocna, când un cetătean al comunei noastre a decedat subit în timp ce înota, facem următoarele precizări:
– conform certificatului constatator de deces eliberat de Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca boala care a provocat moartea concetățeanului nostru a fost “Stop cardio-respirator iresuscitabil”. Afectiunile coronariene cronice anterioare de care suferea victima au stat la baza acestui deznodământ funebru care a provocat tuturor celor prezenți o vie emoție;
– contrar celor afirmate de diverși comentatori din mediul online decesul nu a intervenit ca urmare a înecului sau ca urmare a manevrelor neprofesioniste ale angajaților noștri ori ale echipajului medical care au acordat primul ajutor, întrucât stopul cardio-respirator a fost iresuscitabil, fapt confirmat de autoritățile medicale legale;
– asigurăm clienții că facem toate eforturile pentru asigurarea unui mediu sigur și plăcut în incinta Băilor Cojocna, dar apelăm la înțelegerea lor pentru a se autoproteja în condițiile actuale de caniculă accentuată, ținând cont de eventualele afecțiuni medicale de care suferă.
Transmitem și pe această cale compasiunea noastră familiei îndoliate.

Conducerea “Băi Cojocna” S.R.L.”

Întrebarea care a fost pe buzele tuturor este: există punct de prim ajutor în incinta ștrandului?

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *