March 27, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto cluj24.ro

Un accident rutier, soldat cu decesul unui copil de 14 ani, a avut loc în județul Cluj, între localitățile Bont și Nicula. Copilul mergea pe drum în aceeași direcție cu mașina.Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați vineri despre faptul că pe DJ 109D, între localitățile Bont și Nicula s-a produs un accident rutier, rezultând rănirea unui minor.

Tragic. Un copil de 14 ani a murit LOVIT de o mașină la Cluj
În cadrul cercetărilor preliminare efectuate la locul accidentului s-a stabilit că autoturismul condus din direcția Sic către Gherla de un tânăr de 25 de ani, a accidentat un minor în vârstă de 14 ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.La locul accidentului, echipajul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare minorului, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia.Conducătorul autoturismului, care este din Gherla, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Știre preluata: https://cluj24.ro/tragic-un-copil-de-14-ani-a-murit-lovit-de-o-masina-la-cluj-151352.html

1 thought on “Din păcate nu trece o zi fără un accident grav la Cluj. Un copil de 14 ani a murit LOVIT de o mașină la Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *