September 26, 2023

Un bărbat de circa 50 de ani a murit, duminică, în timp ce se afla la Băile Cojocna, județul Cluj, cel mai probabil în urma unui infarct.

Potrivit unor martori, ambulanta chemată prin 112 a ajuns la băi după 20 de minute, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat.”Ar trebui in permanenta asistenta medicala acolo la Băile Cojocna, dar din păcate nu e. Anul trecut a fost”, a declarat un martor.Mai multe persoane au încercat să îi acorde primul ajutor bărbatului, dar nu au reușit să îl resusciteze.

Întrebarea noastră legitimă este una simplă, cum să functionezi ditamai ștrandul unde vin în preponderență oameni trecuți bine de prima tinerețe posesori de diferite afecțiuni, fără asistență medicală permanentă.

Sursa: cluj24.ro

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *