March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Facebook

Cine este soția lui Valentin Uritescu. Povestea de dragoste dintre ei

Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani, iar în urma lui au rămas soția sa, Valerie Uritescu și fiul său Bogdan Uritescu, actor la rândul său.  

Valentin Uritescu și soția sa au fost căsătoriți peste 60 de ani, iar aceasta i-a stat alături în ciuda momentelor de cumpănă, a bolii de care suferea actorul de aproape 50 de ani și a faptului că acesta a înșelat-o de mai multe ori.

Chiar marele actor povestea despre cât de importantă a fost soția sa pentru el și despre nenumăratele probleme pe care le-au avut ca și cuplu.

Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăznet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia. Cum cea mai mare parte a oamenilor nu poate înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic. În dragoste, până a ajunge la spasmul de dincolo de conştiinţă, am căutat înnămolirea în zemurile celei iubite, cotrobăirea prin toate cotloanele ei, explorarea şi punerea în practică a tot ce venea în sprijinul acelui extaz şi agonii finale. De toate astea n-am avut parte cu nevasta mea, care şi astăzi nu poate dormi fără chiloţi.”, povestea Valentin Uritescu în 2017, într-un amplu interviu pentru larevista.ro.

Tot el povestea că i-a cerut celui mai bun prieten al lui să îi seducă soția. „Am găsit ce voiam să trăiesc cu ea la cele trei, numai că totul s-a transformat într-o stare copleşitoare, distructivă, de orbire, patimă aproape imposibil de depăşit, mergând până acolo încât i-am propus celui mai bun prieten, bărbat frumos după care mureau femeile, să-mi seducă soţia. Cu alte cuvinte, l-am împins în patul ei… al nostru. N-am ajuns la nici un rezultat, pentru că, vezi Doamne, nu-l iubea. Ştiu, în ochii unora sunt o hahaleră, o secătură, o paţachină de om…”, a mai povestit Valentin Uritescu.

Bogdan Uritescu, fiul lui Valentin și Valeria Uritescu

Cuplul Valentin și Valeria Uritescu a avut un fiu, pe Bogdan, care la rândul său este actor, voice-over și a fost prezentator de televiziune.

Născut pe 10 octombrie 1967, în Brăila, Bogdan Uritescu este actor de film, voce și teatru, precum și prezentator de emisiuni de televiziune român.

Fiul lui Valentin Uritescu a studiat la Academia de teatru și film București. Este cunoscut pentru aparițiile sale în filme precum Harababura, Bunraku, Amen, Leapin’ Leprechauns! sau The detonator.

Bogdan Uritescu este prezentator la emisiunea Digi Animal Club pe programul Digi Animal World.

Valentin Uritescu a murit la 81 de ani

Valetin Uritescu a murit la 81 de ani. Marele actor va rămâne în istoria teatrului şi cinematografiei prin rolurile diverse pe care le-a interpretat în serialul „Lumini şi umbre” sau în filme precum „Concurs”, „Balanţa”, „Cel mai iubit dintre pământeni”.
Actorul Valentin Uritescu a murit vineri noaptea după o lungă luptă cu o boală degenerativă, asemănătoare cu Parkinson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *