December 9, 2023

Un bloc de locuințe a fost evacuat în urmă cu puține momente în Cluj-Napoca după ce un apartament a luat foc.

La fața locului au intervenit pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, e vorba de un bloc de locuințe de pe strada Louis Pasteur din cartierul Zorilor, unde mai multe obiecte de mobilier dintr-o cameră a unui apartament au fost cuprinse de flăcări.
La fața locului au fost dislocate o autospecială, o autoscară și un echipaj SMURD de prim-ajutor. Casa scării a fost inundată cu fum, iar mai mulți  locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Trei persoane au fost evacuate de la ultimul etaj al blocului cu ajutorul autoscării pompierilor. Echipajul SMURD a consultat trei persoane care prezentau afecțiuni ușoare, fără a fi transportate la spital, a precizat ISU Cluj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj Andrei Biriș spune pentru actualdecluj.ro  că în incendiu a fost mistuită o canapea și obiecte de mobilier dintr-o cameră a apartamentului, și a fost afumat apartamentul și casa scării din bloc. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, revenim cu informații.

Se pare că probabila cauză ar fi o defecțiune a instalației electrice din apartament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *