December 3, 2023

Ne dorim să sprijinim copiii afectați de tragediile din județul Botoșani prin intermediul Asociației Stergem Lacrimi din Cluj. Această organizație are ca scop primordial ajutorarea copiilor rămași orfani în urma celor două tragice evenimente din această zonă.

Motivația noastră este puternică, deoarece acești copii au pierdut părinții în circumstanțe nefericite și nedrepte, datorate indolenței, nepăsării sau inconștienței altora.

Recent, județul Botoșani a fost lovit de două tragedii devastatoare. În primul caz, o mamă gravidă în vârstă de 26 de ani a pierdut lupta cu viața, lăsând în urmă trei copii minori orfani. În cel de-al doilea caz, un tânăr curajos în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața încercând să salveze un copil de 6 ani din Marea Neagră. A lăsat în urmă doi copii orfani.

Asociația noastră intenționează să strângă 20.000 de lei pentru a ajuta familiile îndurerate. Acești bani vor fi distribuiți în mod egal către familiile afectate. În total, există cinci copii orfani care au nevoie de sprijin în această perioadă dificilă.

Având în vedere experiența noastră în domeniul asistenței sociale, ne dorim să venim în ajutorul celor rămași în urmă și suntem convinși că chiar și un mic ajutor financiar poate aduce alinare familiilor îndoliate.

Am primit promisiunea sprijinului din partea presei locale din Botoșani și cerem sprijinul presei și al mamelor din întreaga țară pentru a ne solidariza și a ne ajuta să ne atingem obiectivul într-un timp cât mai scurt.

Ne vom deplasa personal la fața locului și vom oferi ajutorul prin transfer bancar familiilor aflate în cea mai dificilă situație. Toate detaliile donațiilor și transferurilor bancare vor fi transparente și publicate, așa cum facem întotdeauna.

Vom furniza în mod regulat detalii publice privind stadiul donațiilor. Încredințăm această misiune în mâinile Bunului Dumnezeu.

Pentru a dona, vă rugăm să specificați “familii îndurerate”.

Puteți dona online cu cardul sau prin PayPal accesând acest link: https://stergemlacrimi.ro/

Detalii despre organizație:
– Denumire entitate: ASOCIAȚIA STERGEM LACRIMI
– Cod de înregistrare fiscală: 40472193
– Raiffeisen Bank, Sucursala Florești, jud.Cluj
– Cont lei: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056
– Cont euro: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236, cod Swift: RZBRROBU
– Cont usd: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837, cod Swift: RZBRROBU
– Cont lire: RO79 RZBR 0000 0600 2401 7335, Moneda: GBP, Cod Swift: RZBRROBU
– paypal@stergemlacrimi.ro

De asemenea, puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit (pentru persoane juridice).

Sursa: Asociația Stergem Lacrimi.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *