December 3, 2023

Toni Petrea este în pericol să fie demis de la Universitatea Cluj după înfrângerea cu CFR Cluj. Există speculații că Eugen Neagoe ar putea să-i ia locul, mai ales că se întoarce după doar 9 luni. Conducerea clubului pare să ia în considerare această schimbare, dat fiind că înfrângerea în derby-ul orașului Cluj ar putea să-i afecteze poziția lui Petrea.

Toni Petrea avea sabia deasupra capului înainte de derby-ul orașului Cluj, iar înfrângerea dramatică împotriva rivalilor îi poate fi “fatală” antrenorului “șepcilor roșii”, după ce CFR a revenit de la 0-2.

Conducerea clubului și tehnicianul au decis ca fostul antrenor al FCSB să fie pe bancă la derby-ul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit, însă înfrângerea împotriva marii rivale ar putea să pună capăt aventurii sale la “U”.

Din informațiile FANATIK, Eugen Neagoe are șanse mari să îl înlocuiască pe Anton Petrea. Cert este că actualul antrenor al “șepcilor roșii” va fi înlocuit în proporție de 90%.

Toni Petrea și-ar fi putut salva postul, după “dubla” de vis a lui Ianis Stoica, însă defensiva sa a cedat în cel mai prost moment, exact înainte de pauză, iar acel gol a cântărit enorm în revenirea lui CFR Cluj.

Eugen Neagoe are avantajul că i-a mai antrenat pe “studenți” în urmă cu doar șase luni și cunoaște foarte bine lotul. Antrenorul a pregătit “șepcile roșii” în perioada august-decembrie 2022, iar în acest moment este liber de contract.

Astfel, Toni Petrea o poate părăsi pe Universitatea Cluj după doar șase meciuri pe bancă. “Șepcile roșii” sunt pe locul 12, cu doar șase puncte.

Petrea a fost foarte deranjat și de faptul că a pierdut susținerea galeriei, care i-au cerut demisia, lucru ce s-a întâmplat și la finalul derby-ului cu CFR Cluj: “În fotbalul românesc nu mă mai surprinde nimic. Am discutat cu cei din conducere, dacă nu mai sunt mulțumiți, eu nu țin de scaun”. Conducerea clubului trebuia să ia rapid o decizie, ținând cont că au un meci peste doar șapte zile în deplasare cu FC Hermannstadt, iar noul staff tehnic are nevoie de timp pentru a pregăti meciul.

Știre inițială:https://www.fanatik.ro/toni-petrea-demis-de-la-u-cluj-dupa-esecul-cu-cfr-eugen-neagoe-e-favorit-sa-i-ia-locul-20465662?utm_term=Autofeed&utm_campaign=ECBH&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2_JcakOCXwETHoxegyV7yxm1NJFZ2vPycInwg0LMuQ7YEaknIlyC654Vg#Echobox=1692763745

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *