September 26, 2023

Utilizarea banilor publici în sport în funcție de preferințele primarilor și miniștrilor duce la performanțe limitate și inechități semnificative.

În runda recent încheiată, meciul dintre CFR Cluj și Primăria Cluj a avut loc pe terenul de fotbal. Potrivit rapoartelor oficiale pentru anul 2022, echipa CFR Cluj nu a primit finanțare din fonduri publice, în timp ce echipa alb-negri a beneficiat de 900.000 de euro.

Primarul Emil Boc susține financiar echipa U Cluj și se bucură de reușitele acesteia. CFR Cluj este, de asemenea, din același oraș, plătind impozite care apoi sunt folosite de Primărie într-un mod care pare împotriva intereselor echipei. Această distribuție a banilor publici în fotbal ridică întrebări cu privire la echitate și normalitate, nu-i așa?

Știre integrală: https://www.gsp.ro/opinii/editorial-remus-raureanu-cfr-cluj-a-invins-primaria-cluj-708848.html

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *