April 19, 2024
Get in touch with us

Au mai rămas doar câteva zile până când Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca își închide porțile. Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii a fost deschis zilnic, între 18 noiembrie şi până pe 31 decembrie, printre atracţii numărându-se concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, caruselul şi roata panoramică. De asemenea, 86 de producători locali sunt prezenți în Piața Unirii până în ultima zi din an cu multe bunătăți și lucruri frumoase, numai bune de pus sub brad.

Vineri, 18 noiembrie, a început Târgul de Crăciun Cluj-Napoca 2022, cu aprinderea iluminatului festiv, iar clujenii s-au bucurat, timp de mai bine de o lună, de concerte, activități pentru toate vârstele și de bunătățile aduse de zeci de producători locali în Piața Unirii. Winter Dream, un Târg de Crăciun ca un vis de iarnă, pentru floreșteni, în Parcul Poligonului. Patinoar, Trenulețul Moșului și roată panoramică
Începând cu 30 noiembrie și până pe 31 decembrie, floreștenii sunt așteptați să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă, în Parcul Poligonului.

Târgul de Crăciun din Florești a adus publicului concerte live, colinde, tradiții, Ziua lui Moș Nicolae, ateliere, teatru. Activitățile sunt pentru întreaga familie, iar copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun, vor putea să-și facă fotografii cu el și să-i spună ce își doresc să găsească sub brad. Nu vor lipsi nici spectacolele și nici spiridușii care vor realiza activități împreună cu cei mici.Patinoarul, Trenulețul Moșului și roata panoramică vor mai adăuga praf magic în cadrul Winter Dream, iar cei care sunt mai friguroși se vor putea bucura de activități și de un pahar de vin fiert în spații interioare încălzite.

Târgul de Crăciun Winter Dream are loc în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie, în Parcul Poligonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *