December 5, 2023
Sursa Foto Facebook

Tehnicianul Eugen Neagoe a anunțat că își va da demisia oficial de la Universitatea Cluj pentru a semna cu CSU Craiova, după ce conducerea clujenilor nu a dorit să semneze rezilierea contractului cu antrenorul în vârstă de 55 ani.

Neagoe a anunțat că are planuri mari la echipa sa de suflet, Craiova, cu care vrea să cucerească eventul.

„Nu am semnat rezilierea (n.r – cu U Cluj) pentru că nu au fost de acord cu rezilierea pe calea amiabilă. Și atunci, următorul pas este să îmi dau eu demisia. Cu Universitatea Craiova am câștigat eventul (n.r – ca jucător). Mi-aș dori din suflet să se întâmple lucrul ăsta, să pot câștiga eventul cu Universitatea Craiova ca antrenor„, a declarat Neagoe la Protv.

Suporterii clujeni și-au exprimat dezamăgirea pe rețelele sociale față de atitudinea și lipsa de caracter a antrenorului Eugen Neagoe

FC Universitatea Cluj caută un nou antrenor, iar pe lista clubului se află Mihai Teja sau Ioan Ovidiu Sabău, ambii fiind liberi de contract.

Sutsa: http://sportulclujean.ro/2022/12/26/neagoe-isi-da-demisia-de-la-u-cluj-si-isi-doreste-eventul-cu-craiova-fanii-clujeni-sunt-dezamagiti-de-lipsa-de-caracter-a-olteanului/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *