April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Până în prezent, nu a existat nicio informare oficială din partea social-democraților clujeni în legătură cu informația oferită astăzi de site-ul Știri pe Surse.https://www.stiripesurse.ro/schimbari-majore-in-psd-liderul-psd-iasi-a-demisionat-vasile-dincu-preia-sefia-psd-cluj-surse_2915875.html

Nu s-a făcut nicio negare sau confirmare în acest sens. Prin urmare, dacă organizația nu a oferit până acum un răspuns, există două posibilități: fie nu au o persoană responsabilă de revista presei, fie se află într-o perioadă de doliu.

În altă ordine de idei, în Cluj era deja cunoscut faptul că Vasile Dîncu este șeful PSD Cluj, deci nu este o surpriză. Interesant este că colegii săi de la București i-au încredințat coordonarea acestei filiale clujene remarcabile și suntem siguri că, având în vedere că Olguța Vasilescu a obținut 75.78% în Craiova, iar Mitică Buzată 62.55% în Vaslui, acum se așteaptă ca noua conducere să obțină minim 45% în alegeri. Astfel, se pune o presiune proporțională cu importanța și influența domnului Profesor.

Cu certitudine, începând de astăzi, filiala va prospera ca perii în luna mai, iar voturile vor curge în număr mare.

Acest lucru va aduce cu siguranță o nouă energie și încredere în filiala social-democraților din Cluj. Înflorirea perilor în luna mai simbolizează începutul unei perioade de creștere și dezvoltare, iar încrederea oamenilor va atinge cote nemaiîntâlnite pe malurile Someșului.

Vasile Dîncu este un lider de anvergură și va face tot posibilul să îndeplinească așteptările ridicate.

Este un moment important pentru social-democrații clujeni și se așteaptă ca filiala să prospere și să obțină un sprijin semnificativ din partea comunității.

PS: După aflarea veștii că a fost schimbat Alexandru ,,Sandu,, Cordoș a fost văzut plângând, dar nu de supărare, ci de fericire zic gurile rele, deoarece a scăpat de problema PSD Cluj de pe cap conștient fiind că, deși tot Domn’ Profesor conducea de facto filiala, Cordoș deconta eșecul de fiecare dată eșecul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *