December 5, 2023

Intrat prin transmisiune directă la televizor, Marius Șumudică a confirmat discuțiile pentru o posibilă revenire la CFR Cluj. Antrenorul a fost informat că patronul Nelu Varga își dorește întoarcerea lui la Gruia, iar Șumudică, fără ezitare, a declarat: “Da, ai auzit bine!”. Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a exclus vehement posibilitatea unei astfel de mutări și a subliniat că nu își dorește să revină în fotbalul românesc, nedorind să îi ia locul lui Dan Petrescu.

Se pare că discuțiile dintre Nelu Varga și Dan Petrescu pentru prelungirea contractului nu progresează în mod favorabil. Patronul CFR Cluj a dezvăluit acum câteva săptămâni că i-a propus antrenorului o nouă înțelegere pe cinci ani. Cu toate acestea, Dan Petrescu a întârziat să semneze, iar lucrurile s-au complicat în ultimele etape, în care CFR Cluj a suferit trei înfrângeri și a înregistrat o remiză.

În cazul în care Dan Petrescu nu va semna prelungirea, CFR Cluj va trebui să se orienteze către un alt antrenor, iar pe lista opțiunilor patronului se află și Marius Șumudică. În timpul unei emisiuni live la Digi Sport, moderatorul Dan Filoti i-a comunicat lui Șumudică că există informații conform cărora ar fi dorit la CFR Cluj, iar antrenorul nu a ezitat să recunoască acest lucru:

“Da, ai auzit bine”, a răspuns tehnicianul lui Al Raed.

Marius Șumudică a subliniat că menține o relație foarte bună cu patronul Nelu Varga, dar o revenire la CFR Cluj este exclusă deoarece nu intenționează să se întoarcă în fotbalul românesc:

“Nu există posibilitatea de a mă întoarce în fotbalul românesc. Am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă ușile mi s-au închis, să nu mai particip la antrenamente.

Marius Șumudică a mai antrenat echipa CFR Cluj în perioada iunie-august 2021, când a condus echipa în 15 meciuri, înregistrând 9 victorii, un egal și 5 înfrângeri. În prezent, Marius Șumudică este antrenorul echipei Al Raed din Arabia Saudită, unde activează din anul 2o22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *