September 26, 2023

Domnul Mihai Busuic un personaj cvasinecunoscut pentru publicul larg care face parte din grupul băieților deștepți va fi pe surse noul șef al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Domnul în cauză este se pare în genere un ,,băiat,, orientat care pică cam de fiecare dată în picioare, sfârșește de fiecare dată pe o funcție importantă.

Relația acestuia cu Elena Udrea datează de pe vremea când aceasta era ministru al Dezvoltarii.

Mihai Busuic se află la acea vreme într-un conflict deschis cu Sorin Grindeanu pe care îl sfida de fiecare dată când avea ocazia supărându-l pe acesta atât de tare încât la un anumit moment acesta făcea presiuni ca acesta să fie înlăturat de la vârful ANCPI lucru care s-a și întâmplat în momentul în care Voctor Ponta devine premier.

Sursa Foto Google

Vasile Blaga l-a susținut și acesta de fiecare dată pe Mihai Busuioc, dar și Liviu Dragnea în momentul când era liderul PSD.

De această dată fostul PDL vor să îl reactiveze pe omul lor de casă.

Tare nu?

Sursele ne-au relatat că la nivel de partid fostul PDL și-a activat toate resursele pentru a readuce sub ograda lor instituții care la un moment dat le-au pierdut în defavoarea unor alți poli de putere. Au mare nevoie în acest moment de o astfel de mișcare deoarece au un activ de partid înfometat după funcții.Astfel că, după cum cunoaștem noi modul lor de operare se pare că vor zbura marea șefi de la Cadastru, registratori șefi care vor fi și ei înlocuiți. Pe surse se pare că și la Cluj va avea loc o astfel de mișcare motivul invocat fiind acela că o doamnă regitrator șef despre care noi am mai scris mai multe articole, ar fi în strânse legături cu Grupul de la Cluj. Cu cine va fi înlocuită aceasta nu știm încă, dar clar va fi cineva apropiat de vechiul PDL.

Băsescu Udrea Boc Sursa Foto Google

Să vedem cine este Mihai Busuioc viitorul tartor de la ANCPI:

Studii si cariera

El a terminat in 2002 Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti si a urmat in perioada 1999-2002 doua cursuri de pregatire profesionala in cadrul Ministerul Justitiei (MJ), conform CV-ului acestuia publicat pe site-ul SGG. A fost lector la Centrul de Pregatire a personalului auxiliar si de specialitate in cadrul MJ inca din anul 2001, dupa ce anterior ocupase functia de conducator de Carte Funciara de la Biroul de Carte Functiara din sectorul 4 in perioada 1999-2004. Acesta a continuat sa avanseze profesional in cadrul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) ajungand sa conduca in doua randuri agentia si consiliul de administratie in perioadele 2006-2007 si 2009-2012.

Vom reveni cu amănunte……

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *