December 3, 2023

Campionatele Europene de Para Judo de la Rotterdam au ajuns la final cu o strălucită performanță a sportivilor de la Universitatea Cluj.

Sursa Foto u-cluj.roAlex Bologa a obținut pentru a patra oară consecutiv centura de campion european la categoria 73 de kilograme, după ce l-a învins în finală pe germanul Lennart Sass. Decisivă a fost întrecerea dintre cei doi judoka, care s-a clarificat în ultimele secunde, când sportivul nostru a realizat un waza-ari, asigurându-și victoria în fața germanului. Vargoczki Daniel, cel de-al doilea reprezentant al României la Campionatele Europene Para Judo, a obținut un onorabil loc 7. În ceea ce privește competiția pe echipe cu patru sportivi, echipa formată din cei doi judoka de la “U” a încheiat pe primul loc. Dorim să transmitem sincere felicitări sportivilor noștri, precum și antrenorilor lor, Gergely Tamas și Gianina Andreica.

Sursa Foto u-cluj.ro

„Mă simt foarte bine pentru că aceste rezultate îmi dau o și mai mare încredere pentru Jocurile Paralimpice de anul viitor de la Paris și văd că munca îmi este răsplătită. Este o senzație unică, un sentiment extraordinar să câștig al patrulea titlu continental și cu siguranță vom avea o mică sărbătoare la hotel” a declarat Alex Bologa după câștigarea medaliei de aur.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

https://u-cluj.ro/alex-bologa-castigat-la-rotterdam-al-patrulea-sau-titlu-european/?fbclid=IwAR0Dq2gnFZhtGKHbog-_8JryX0uYhuVckacux-_-I62_MP1tHnFE9yn7zJ4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *