December 3, 2023

Mihai Seplecan, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, pare să se fi integrat perfect în rândurile PSD Cluj, trecerea sa de la liberalism la social-democrație, cu vederi populare, realizându-se mult mai rapid decât ne-am putut noi imagina în calitatea noastră de simpli observatori.

Sursa Foto Facebook Mihai Seplecan

Seplecan nu stă degeaba, ci cutreieră teritoriul alături de diferiți activiști de partid sau lideri locali, fiind foarte vizibil în ultima perioadă. Nu în ultimul rând, Seplecan dispune de numeroase relații politice în teritoriu, bucurându-se de popul aritate în rândul locuitorilor comunelor județului. Într-un PSD Cluj care pare a fi într-o adormire perpetuă, se pare că singurul care iese în evidență astăzi este Mihai Seplecan, care îl atrage în urma sa și pe veteranul politic Sandu Cordoș. Cine știe, poate că PSD va obține câteva procente în plus pe seama contribuției lui Seplecan.

Sursa Foto Facebook Mihai Seplecan

La nivel municipal, partidul abia dacă există, reprezentând doar o grupare de indivizi neexperimentați în politica adevărată, care stângace navighează prin apele politice, devenind pradă ușoară pentru rechinii liberali, mult mai versati în tainele politicului de pe malurile Someșului.

Aceștia se străduiesc să-l critice pe Boc, dar efectul este asemănător cu acela al unui țânțar care încearcă să își atace un elefant.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *