December 3, 2023

O puternică explozie a avut loc în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești. Se presupune că aceasta a fost cauzată de o mină marină. Echipele de intervenție sunt în stare de alertă, având în vedere că au identificat o a doua mină care plutește în apropiere.

La ora 11:00, Forțele Navale Române au mobilizat o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia. Aceștia se vor deplasa în cel mai scurt timp posibil către zona indicată pentru a evalua situația și interveni în neutralizarea minelor, dacă a doua mină este identificată.

Ana-Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, a comunicat că explozia nu a cauzat victime. La ora 9:00 dimineața, au primit un apel la numărul de urgență 112 și au intervenit în stațiunea Costinești. Au trimis resurse multiple, inclusiv o autospecială de stingere, un echipaj de prim-ajutor și ambarcațiunea RIB de la stația Tuzla. În curând, echipajul CBRN se va alătura acțiunilor. După ajungerea la locul incidentului, au stabilit că explozia a avut loc în dig. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *