March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

În ultimii ani, ferestrele din plastic au devenit din ce în ce mai populare în rândul populației. Au funcții încorporate pentru stocarea căldurii în locuințe, datorită cărora facturile la încălzire sunt reduse.

Cum să reduceți și mai eficient facturile de căldură.Pe lângă ferestrele din plastic, bateriile de încălzire pot fi setate la putere de încălzire scăzută.De asemenea, merită să aveți grijă de etanșarea ușii de la intrare și să utilizați funcția puțin cunoscută pe ferestrele din plastic – „modul de iarnă”.Pentru a face acest lucru, găsiți rola de reglare. Acesta este un știft metalic în cadrul ferestrei care se mișcă și poate fi văzut când deschideți ușa ferestrei. Reglează etanșeitatea ferestrei, în funcție de nevoile tale.

Pentru a comuta fereastra în modul de iarnă, merită să rotiți acest știft în cadru cu 90°. Acest lucru se poate face cu un clește, manual sau cu o cheie specială. Vara, readuceți-l la poziția anterioară.

Datorită „modului de iarnă” de pe ferestre, are loc o creștere a etanșării etanșării față de ramele ferestrelor – acest lucru face dificilă intrarea aerului proaspăt în casă.În unele cadre, înainte de a întoarce mecanismul, este necesar să îl trageți puțin spre dvs., apoi să îl întoarceți. În timp, garniturile de cauciuc încep să se deterioreze treptat. Acest lucru se poate întâmpla din cauza eșecului comutării geamurilor din modul de iarnă la modul de vară. În acest fel, presiunea este slăbită, ceea ce duce la astfel de consecințe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *