March 5, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Romario Piers a fost dat afară de către Eugen Neagoe de la Universitatea Cluj, imediat după ultimul meci al anului pentru „șepcile roșii”.

Brazilianul în vârstă de 33 de ani a jucat în acest sezon 17 meciuri pentru ardeleni, reușind să marcheze un gol și să ofere trei pase decisive.Invitat la ProSport Live, Claudiu Tudor, președintele celor de la Petrolul Ploiești, a dezvăluit că este în negocieri avansate cu Romario Pires.

Romario Pires, aproape să semneze cu o echipă din Superligă, după ce U Cluj l-a dat afară: „Am discutat cu el și o vom face din nou”
Brazilianul a mai evoluat pentru „lupii galbeni” între ianuarie 2013, când a venit de la Gloria Bistrița, până în luna august a anului 2014, când a plecat în Israel la Maccabi Netanya.Romario Piers a evoluat pentru Petrolul în 30 de partide și a reușit să câștige alături de ploieșteni și Cupa României.

„Avem fotbaliști pe listă, chiar am câțiva care mă sună să vină la Petrolul.

(n.r. Romario Piers este o variantă?) Da, am discutat cu el și mâine o vom face din nou. Nu știu cât de aproape este, a rămas să discutăm din nou. Este un tip care s-a asimilat cu ultima Cupă și atunci este un tip ok pentru noi. Ca și atitudine mi-a plăcut de el, l-am avut adversar și în Liga 2.Am înțeles că de atunci voia să vină la noi, dar achiziționasem alt jucător pe poziția lui.

Recunosc, aseară m-am uitat pe InStat o oră și jumătate să vă de a realizat în acest tur de campionat”, a spus Claudiu Tudor la ProSport Live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *