September 27, 2023

Conform surselor din anchetă, rezultatele toxicologice în cazul lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a ucis doi studenți în 2 Mai, indică prezența în corpul său a mai multor substanțe. Trei tipuri de droguri au fost identificate în organismul tânărului responsabil de tragedie. Vlad Pascu era înregistrat cu două dosare penale la DIICOT pentru deținere ilegală de droguri de risc, pentru consumul său personal, iar acestea datează încă de la o vârstă fragedă.

După tragicul incident din localitatea 2 Mai, autoritățile din România au reacționat imediat. Un corp de control trimis de MAI la IPJ Constanța a descoperit nereguli, ceea ce a dus la demiterea a patru șefi, inclusiv adjunctul șefului Inspectoratului județean de Poliție. Un ofițer și alți doi agenți sunt în vizorul Parchetului, fiind suspectați de posibile fapte de abuz în serviciu. Aceștia ar fi trebuit să efectueze un test de consum de droguri asupra lui Vlad Pascu, dar nu au făcut acest lucru. Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a luat decizia de a elibera din funcții de conducere câțiva polițiști responsabili de siguranța rutieră și ordinea publică.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *