December 9, 2023

Iată mesajele transmise de Univers pentru fiecare zodie în a doua parte a anului 2021, potrivit lui Mihai Voropchievici:

– Berbec: Universul îndeamnă să lași trecutul în urmă și să te concentrezi pe noutăți. Sfatul este să trăiești cu inima deschisă.

– Taur: Este timpul să te eliberezi de trecut și să începi un nou capitol în viață. Anul 5 aduce schimbări, așa că lasă durerea în urmă și păstrează amintirile plăcute.

– Gemeni: În loc să îi ajuți mereu pe alții, încearcă să îți prioritizezi propria fericire acum. Astfel, poți dezvolta relații mai mature și frumoase.

– Rac: Este momentul să fii sincer cu tine și să nu mai faci compromisuri în detrimentul tău. Acceptă lucrurile bune pentru tine și fii deschis față de fericire.

– Leu: Învață să ai mai multă grijă de tine și să nu te neglijezi în favoarea altora. Acordă-ți atenție și răsfăț în a doua jumătate a anului.

– Fecioară: Prioritizează-ți propria viață și fă lucruri bune pentru tine. Astfel, vei încărca cu energie plăcută pentru a fi mai fericit.

– Balanță: Învață să fii recunoscător pentru lucrurile mici și să te bucuri de viață în fiecare zi. Acești nativi au nevoie de dragoste și trebuie să se iubească pe ei înșiși.

– Scorpion: Renunță la așteptări de la ceilalți și nu le permite să-ți influențeze starea de bine. Concentrează-te pe tine și trăiește în prezent.

– Săgetător: Învață să trăiești în prezent și să renunți la stresul legat de trecut sau viitor. Concentrează-te pe frumusețea momentului prezent.

– Capricorn: Acceptă greșelile tale și asumă-ți tot ce s-a întâmplat până acum pentru a putea merge înainte și crește în maturitate.

– Vărsător: În relații, învață să faci compromisuri și să lași de la tine pentru fericirea ta și a partenerului.

– Pești: Organizează-ți viața și încetinește ritmul. Alege să trăiești pentru tine și pregătește-te pentru o perioadă liniștită și interesantă.

Aceste mesaje ne oferă îndrumări pentru a aborda a doua parte a anului 2021 în mod mai pozitiv și echilibrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *