September 26, 2023

Anton Petrea a fost demis de la U Cluj după doar 6 etape în urma retrogradării cu Chindia. Ioan Ovidiu Sabău a fost numit ca înlocuitor, devenind cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, cu un salariu lunar de 35.000 euro, iar întoarcerea sa a fost impulsionată de sprijinul suporterilor și legătura cu primarul Emil Boc. Sabău a mai condus echipa în sezonul anterior până în finala Cupei României și pe locul 9 în Liga 1.

Siguranța întoarcerii lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a echipei U Cluj s-a materializat în urma negocierilor rapide, care au culminat cu un acord semnificativ. Această decizie a fost motivată de sprijinul puternic pe care Sabău îl primește din partea suporterilor și de relația sa strânsă cu primarul Emil Boc.

În sezonul precedent, Ioan Ovidiu Sabău a condus echipa până în finala Cupei României și a obținut poziția a 9-a în clasamentul Ligii 1, doar pentru a lua o retragere neașteptată. Acum, o nouă oportunitate s-a ivit, cu toate că el a revenit într-un moment crucial pentru club.

În privința condițiilor financiare, Sabău va câștiga un salariu lunar de 35.000 de euro, alături de staff-ul său, inclusiv secundul Sandu Tăbârcă. Acest lucru îl face cel mai bine plătit antrenor din Liga 1. Cu suportul conducerii și relația strânsă cu primarul Boc, Sabău are acum șansa să aducă stabilitate și succes pe teren pentru echipa “șepcilor roșii”.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *