February 26, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/CanCan.ro

Ion Pârnică, zis și ”Oneață” a jucat toata viața lui barbut și poker, și a reușit să adune averi impresionante, pe care le-a pierdut la fel de repede cum le-a câștigat.

La un moment dat, Pârnică a povestit într-un story, pe youtube că a câștigat la un singur joc de poker, sume amețitoare, de ordinul sutelor de mii de euro.

”Erau atâția bani încât mi-a fost frică să îi iau cu mine și i-am lasat în casieria cazinoului. I-am luat a doua zi când am venit cu mai multe neamuri, de frică să nu mă jefuiască careva. Erau vremuri când se juca și barbut dar și poker pe sume uriașe, și când cuvântul era cuvânt, nu ca azi. Dacă cineva îți cerea 100.000 de euro până a doua zi, atunci erai sigur că îți returna banii la data promisă. Era suficient să dai mâna cu el”, a povestit Pârnică.

Relația cu manelistul Florin Salam
Cum avea bani foarte mulți, era și normal să aibă o relație foarte apropiată cu maneliștii de top, precum Florin Salam, Jean de la Craiova sau Adi Minune.

Pârnică a povestit și cum i-a dat lui Florin Salam suma de 50.000 de euro, pentru o singură dedicație.

”O dată la o nuntă i-am dat lui Florin Salam 50.000 de euro pentru o dedicație, numai în bancnote de 500. S-a întâmplat prin 2008, 2009, nu mai știu exact. Era nuntă la Ștefănești, de unde e Adrian Minune. Și a cântat și el, și Florin Salam. Era nunta unui văr, unchi de-ai lui Adrian Minune, nu mai țin minte. A meritat să-i dau fiecare euro pentru că știa să cânte și era cel mai serios lăutar”, a spus Pârnică.

Generozitatea ”regelui barbutului” era una cunoscută, fiind întâmpinat de lăutari, la fiecare petrecere sau nuntă, la care participa. Tot despre Florin Salam, Pârnică a mai povestit un episod.

”Și i-am mai dat odată la o nuntă unde naș era Sandu Hingheru. Și a cântat și acolo, dar i-am dat mai puțin, vreo 25-30 de mii de euro. Tot în bancnote de 500. Lui doar așa îi dădeam”, ne-a mai precizat Ion Pârnică.

Era iubit de lăutari
Zis și “Oneață”, Pârnică a fost idolul lăutarilor, în vremea în care el era ”regele barbutului”. La un moment dat și-a cumpărat și o vilă, iar acolo, încă de la prima oră a dimineții era asaltat de lăutari.

”Beam pe la cazinou, ajungeam acasă la șapte dimineață și dădeam telefon. «Dacă nu veniți
în zece minute, nu vă mai primesc». Și ei ce făceau? Că mi-a zis Bursuc. «Bă, tu când beai, noi primeam informația și trimiteam deja formația la tine, la curte, afară». Aveam o menajeră, cum închideam telefonul, stăteam puțin în sufragerie și (n.r menajera) îmi spunea. «Domnu’ Oneață, sună cineva la sonerie». Vezi cine e? «Păi, zice că e formația». Păi, dă-le drumu’! Deci, de abia închideam telefonul”, a povestit “Regele Barbutului”, a mai spus Oneață.

Sursa:https://evz.ro/povesti-savuroase-cu-oneata-regele-barbutului-i-am-dat-lui-florin-salam-50-000-de-euro-numai-in-bancote-de-500.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *