April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Google

Ana este prostituată în Austria. Nu e mândră de ceea ce face, dar nu are încotro. Are nevoie de bani, iar această „meserie” îi asigură un trai decent ei și copilului ei. Regretă că nu îi poate spune adevărul despre ceea ce face, chiar dacă ea îl încurajează mereu să fie onest.A plecat în urmă cu 20 în Cehia și a lucrat la un bordel.

„În primele săptămâni mi-a fost foarte greu. Pentru că aici nu vorbim despre dragoste de vânzare. Vorbim despre munca sexuală, vânzarea propriului corp”, spune Ana.

Ulterior, cineva i-a spus că se câștigă mai bine în Austria, ala că și-a făcut bagajele și a plecat din nou, într-o zonă unde această meserie este reglementată.„Nu a fost nicio presiune, nici trafic de persoane, nici violență. Dacă era presiune, era economică. Aveam datorii acasă, aveam nevoie de bani”, spune femeia, pentru site-ul stiridiaspora.ro.

I-am spus copilului că sunt chelneriță. Lucrez de la 9.00 la 17.00”
Singurul regret al româncei este faptul că și-a mințit copilul, deși l-a încurajat mereu să spună adevărul.

„I-am spus copilului meu că trebuie să-mi spui mereu adevărul. Dar l-am mințit, i-am spus că lucrez ca și chelneriță. I-am spus despre slujba mea adevărată doar când era adolescent. A fost foarte, foarte greu…”, a mai spus Ana.

Românca are o viața obișnuită. Își duce copilul la școală, iar apoi merge la „serviciu”, de la ora 9:00 la 17:00.

„N-am lucrat niciodată în weekend, niciodată noaptea. Și 90% dintre clienții mei erau buni cu mine. Unii au venit la mine de 15 ani. Aproape că am devenit prieteni acolo. Au murit și bărbați mai în vârstă. Clienții au fost în proporție de 99 la sută buni cu mine – și acel 1 la sută este peste tot”, spune ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *