February 22, 2024
Get in touch with us

Continuăm seria dezvăluirilor în ceea ce privește caracatița de la OCPI Cluj unde personaje cu funcții de răspundere, respectiv registratorul șef Monica Negulescu care are strânse legături cu oameni de afaceri înregistrând prin persoane de încredere din instituție clădiri, terenuri, prejudiciind cum am demonstrat în articolul anterior statul român, mai pe scurt pe noi cei care plătim taxe și impozite din care ce să vezi, e plătit și salariul doamnei în cauză.

https://newscj.ro/cum-functioneaza-mafia-de-la-ocpi-cluj-prin-registratorul-sef-monica-negulescu-care-e-in-stransa-legatura-cu-afaceristi-clujeni/


În articolul de mai sus prezentăm clar cu probe cum un hotel din Cluj-Napoca a fost întăbulat în favoarea unor oameni de afaceri prejudiciind statul român.

Astăzi tratăm un alt subiect, respectiv relația pe care doamna Negulescu o are cu angajații din directa subordine, pe care îi forțează prin diferite metode aflate la îndemâna dânsei să înfăptuiască anumite fapte care intră sub spectrul ilegalității.
Mai exact doamna în cauză blochează ilegal registratorii care nu sunt obedienți și nu vor să soluționeze un anumit dosar după cum dorește dânsa, lăsând liber doar registratorul care accepta, probabil în urma presiunilor, să soluționeze un anumit dosar după cum se dorește, nu după cum este legal.
Un exemplu despre cum funcționează lucrurile, un personaj cu influență sună un registrator să îi fie rezolvat favorabil un dosar, registratorul refuză, motivând calupul mare de dosare pe care le are în soluționare, ei bine doamna Negulescu intervine și îi blochează dosarele aflate în lucru registratorului buclucaș rămânând doar dosarul care trebuie rezolvat. Pentru deliciul publicului care trebuie sa fie bine informat, vă prezentăm câteva printscreen-uri unde doamna Negulescu forțează registratorii să rezolve anumite dosare.

Registratorii din subordinea dânsei s-au plâns inclusiv liderului de sindicat Șumălan Olimpia Mariana care începe un adevărat război cu doamna registrator șef Negulescu pentru a proteja angajații instituției de această doamnă cu atitudine de stăpână pe propria-i moșie.

Doamna Șumălan începe o serie de petiții către ANCPI central unde dânsa explică cu subiect și predicat întreaga situație de fapt despre, abuzul în serviciu cât și despre abuzurile asupra celor din subordinea ei, cuvintele jignitoare adresate cât și remarcile injurioase.

Șumălan Olimpia lider de sindicat

Petițiile doamnei Șumălan au rămas fără vreo investigație sau răspuns clar deși dovezile erau mai mult decât concrete, în schimb doamna Șumălan s-a ales cu un adevăr război pornit împotriva ei din partea doamnei Negulescu care nu a convenit în a o șicana, jigni.

Din nefericire așa se întâmplă în țara noastră dragă, dacă ai curaj să deconspiri mizeria dintr-un sitem, sitemul atacă.

Sperăm ca instituțiile statului să se autosesizeze în acest caz vădit de corupție. Deși o păsărică ne-a șoptit că există un dosar ,,bombă,, în lucru pe acest subiect.

Ce ne-a mai atras atenția a fost modul în care în în declarațiile de venituri apar sume mari de bani, imobile, fără ca doamna în cauză să vândă ceva sau fără să fi câștigat la lotto, deoarece salariul dânsei este mai puțin decât îndestulătoar pentru achiziții de anvergură.

Dar acestea vor fi tratate într-un articol următor deoarece e mult prea interesant. Va urma……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *