December 5, 2023
Sursa Foto/Facebook

Poliția l-a identificat pe individul din Cluj Napoca care hărțuiește femei, le aleargă cu mașina și chiar a intrat în căminul Hașdeu 6, în baia fetelor, unde a dat nas în nas cu o studentă care se spăla pe dinți.

Angi Șerban scrie că polițiștii au demarat cercetările la scurt timp după ce a scris un mesaj pe facebook.

„Și cam așa arată puterea asta a solidarității, fraților! A ajuns așa.. când vorbești despre unitate să sune clișeic, dar iată că nici 24h nu au trecut de când am semnalat cazul și deja se iau măsuri cu privire la el.

Existau mai multe sesizări depuse, fata peste care a intrat în baie a depus plângere la poliție atunci imediat, dar pare că lucrurile se mișcă mai greu când nu sunt în atenția publică. De-asta e important să vorbim, să cerem ajutorul și să ne aliem cu oameni cărora le pasă”, a scris activita Angi Șerban.

A fost identificat și reținut

Bărbatul în cauză, care apare în fotografii a fost identificat și audiat. Surse oficiale ne-au declarat că în prezent se fac cerceări cu privire la faptele de care persoana în cauză este acuzată.

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca și care ar manifesta o atitudine de hărțuire față de acestea, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire. În cauză se efectuează activități de cercetare penală pentru verificarea tuturor aspectelor și circumstanțelor referitoare la acțiunile bărbatului”, a mai transmis Biroul pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.Conform Foaia Transilvană

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *