February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Facebook/Angi Șerban

Renumita activistă civică Angi Șerban a postat pe rețelele de socializare un anunț în care atrage atenția despre existența unui posibil agresor care hărțuiește tinerele din căminele studențești din Cluj.

Conform celor relatate de ea, a primit această informație de la tinere care au fost hărțuite cu propuneri indecente de către individul din imaginea de mai sus.

Se pare că bărbatul se plimbă în proximitatea căminelor studențești din Hașdeu de unde încearcă să racoleze tinere cu propuneri indecente fiind agasant și agresiv verbal.

În mesajele de pe pagina lui Angi Șerban există persoane care declară că individul a mai fost văzut și în alte zone ale orașului atingându-și părțile intime, fiind chiar fugărit la un anumit moment de către o bravă doamna înarmată cu o mătură.

Conform celor relatate, fetele care au fost hărțuite au depus plângere la poliție.

Mai jos puteți citi integral textul din postarea de pe pagina de socializare a celebrei activiste Angi Șerban.

,,Gașcaaa, sunteți p’aici? Am nevoie de ajutorul vostru!

Știți că rar vă cer ceva, dar când o fac vorbesc serios!

Ce s-a întâmplat:

M-au contactat niște fete din Cluj Napoca să-mi spună că este un dubios prin oraș care le hărțuiește. Și că a prins tupeu în ultimul timp și a început să intre (prin efracție) prin cămine, și peste ele la baie.
E ăsta din imagine.

Stați că mai am!

Ideea e așa – individul a avut etape de abordare, a început să ceară voie să se așeze lângă ele pe bancă și să le facă propuneri indecente, apoi să iasă de prin vreun boschete să le abordeze cu libidoșenii, apoi a început să le alerge cu mașina pe stradă, să deschidă ușa la ele și să urle să intre înăuntru, e atât de disperat încât face asta în toiul zilei, încurcă traficul; apoi a intrat în căminul Hașdeu 6, nimeni nu știe cum a trecut de pază, ceea ce înseamnă că a început să se strecoare, și s-a trezit una dintre fete cu el peste ea în baie. Există și video, dar fetele astea depun plângere și pentru moment e bine să le arate poliției întâi. App, cu mașina încă o face, încă le aleargă.

Având în vedere că i-a crescut nivelul de disperare, temerea fetelor cea mai mare este că până la urmă îi face vreuneia ceva. Poliția Română – Cluj Napoca a tratat sesizările unora dintre fete cu puțin dezinteres, nu zic cu rea intenție, probabil au multe reclamații bazate pe închipuiri sau răzbunări și le e dificil să mai recunoască adevărul, de-aia le transmit cu ocazia asta să le ia în seamă pe fete și să-l alerge p’ăsta. Că de prins îl prind, pt. că individul a ajuns la un grad de disperare și face greșeli multe.

Fetele sunt studente, sunt unele foarte curajoase și motivate, mi-au zis că le motivează teama aia ca lucrurile să nu degenereze și să cadă victime, altele sunt pur și simplu îngrozite de situație.

E dificil de explicat ce simte o femeie când trece prin așa ceva, e un combo de trăiri oribil din care degenearează atacurile de panică și alte manifestări mai mult decât incomode. Plus că dacă pune mâna pe tine și trebuie să te impui și să scapi, îți rămâne atacul ăla înfipt în minte, nici nu ne putem închipui ce înseamnă să-și ducă misiunea la capăt, poate chiar în absurdul ăla la care refuzăm să ne gândim pentru că ni se pare nouă imposibil, nu ne gândim cum li se pare celor care recurg la acte din astea.

Deci ce spun este că e panică!

Mă ajutați să le ajutăm pe fetele astea?
Aveți libertatea să veniți cu idei. Oricum se merge și pe calea legală, dar dacă se termină (măcar) într-o amendă penală, ăsta n-a fost pedepsit. Așa că hai să-l identificăm și să le ajutăm pe fete să-l prindă!

Din câte înțeleg, se cam fâțâie prin Cluj Napoca, dar incidentele au apărut în:
• Iulius Mall
• Calea Turzii
• Tăietura Turcului
• Gheorgheni:

  • Aleea Borsec
  • Aleea Bistriței

Cel mai des întâlnit la Iulius Mall și Gheorgheni. Probabil în Gheorgheni stă, că Iulius e loc de socializare.

Dați de veste!
Dacă vă întâlniți cu el și vă abordează, filmați, sunați la poliție!

Faceți-l vedetă peste tot, poate îi mai taie din elan!

Când am fost cu #CIVISTARTER-ul la CJN, Jandarmeria Cluj a venit să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor de la ei și dacă e totul bine. Atunci era, acum le fac sugestia să trimită niște patrule după ăsta.

Eu încerc aici să fac prevenție. Să nu așteptăm să-i pice victimă una din fete până realizează autoritățile că e chiar o situație periculoasă!

Domnule, Emil Boc, știu că asta-i treabă de poliție, dar aveți un prădator s€#₩al la Cluj Napoca.
De asemenea, poate și Politia Locala Cluj-Napoca să facă niște patrule prin zonele alea mai des.

Fetelor, o să vedeți că oamenilor le pasă, voi țineți-vă bine și faceți ce trebuie făcut legal!

Pe el!” a scris pe Facebook activista civică Angi Șerban

Sursa Foto /Facebook/Angi Șerban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *