April 19, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Facebook

Sergiu Marocico, un cunoscut actor din Târgu Mureș s-ar fi sinucis. Trupul său a fost găsit în apartamentul din cartierul Dâmbu Pietros din Mureș. 

Tragedia a fost descoperită ieri, la orele serii, după ce, în cursul zilei, Sergiu ar fi fost implicat într-o altercație în familie și era căutat de polițiștii de la IPJ Mureș. 

Din primele date, se pare că tânărul actor se afla în procedură de divorț cu soția și exista chiar un ordin de interdicție pentru acesta de a se apropia de femeie. Potrivit jurnaliștilor punctul.ro, ieri, Sergiu Marocico și-ar fi bruscat soția, apoi a fugit, și-a închis telefonul în jurul orelor amiezii și a dispărut.

Cea care a alertat poliția a fost soția tânărului, iar agenții au început să-l caute. Au mers la domiciliul său din cartierul Dâmbu Pietros, dar apartamentul părea să fie gol. Câteva ore mai târziu, informațiile primite din diferite surse i-au condus pe polițiști înapoi la locuința actorului.

La orele serii, când într-un final au descins în apartament, actorul a fost găsit inconștient, iar medicii de la SMURD l-au declarat decedat.

“La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost  identificate urme care să indice faptul că acesta  ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *