February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLULFostul politician Petre Roman se bucură de o viață confortabilă chiar și la pensie, datorită celor două pensii colosale pe care le încasează lunar.

În contrast cu mulți alți pensionari, Roman se poate lăuda cu nu una, ci două pensii substanțiale. Prima, obținută pentru munca sa în timpul carierei, iar cealaltă ca indemnizație de vârstă pentru mandatele sale de parlamentar.

Anul trecut, în declarația sa de avere, Roman a evidențiat venituri notabile, inclusiv o pensie de aproximativ 65.000 de lei lunar din activitatea sa anterioară, și aproape 10.000 de lei lunar din indemnizația pentru mandatele parlamentare.

În plus față de veniturile lunare substanțiale, Roman deține și active valoroase, precum bijuterii în valoare de 15.000 de euro, tablouri de 25.000 de euro și obiecte de artă în valoare de 25.000 de euro.

În ceea ce privește proprietățile, acesta deține o casă în Voluntari, un teren în Constanța și trei mașini, inclusiv o Honda și o Lancia din 2006, precum și un Land Rover achiziționat în 2011. De asemenea, Roman are economii în fonduri private în valoare de 70.000 de euro, și împrumuturi acordate către diferite persoane în valoare de 100.000 de euro.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *