February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLULSorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, proprietar al unei firme de pază și tată a doi copii, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic în timpul unei petreceri la un hotel de lux din Padina, județul Dâmbovița.

Într-o întorsătură șocantă a evenimentelor, petrecerea care promitea să fie una de bucurie s-a transformat în coșmar pentru familia lui Anghel. El a fost ucis cu bestialitate sub ochii șocați ai soției sale, care acum se află în stare de șoc la spital.

Incidentul brutal a avut loc când soția victimei a fost jignită în timp ce dansa la ritmul manelelor. În urma unui schimb de replici tensionate, unul dintre cei trei suspecți a scos o macetă și l-a atacat pe Sorin, lovindu-l de peste 20 de ori în timp ce soția sa asista neputincioasă.

Desfășurându-se în fața ochilor increduli ai invitaților, tragedia a fost amplificată de faptul că frații implicați în crima brutală sunt membri ai clanului interlop Fabian, cu un istoric îndelungat de probleme cu legea.

Petrecerea, care initial părea a fi o ocazie de distracție și socializare, s-a transformat într-un eveniment tragic, marcând sfârșitul prematur al vieții lui Sorin Anghel și lăsând o familie și o comunitate îndurerată.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *