February 26, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/Facebook

Suporterii craioveni ai FCU au explicat duminică care a fost motivul scandărilor care au dus la încetarea partidei cu Sepsi, la scorul de 0-0, în minutul 26 al meciului de la Sfântu Gheorghe, potrivit unei postări a Peluzei Sud 1997:

„Despre fapte

Astăzi, la Sfântu Gheorghe, am luat parte la un nou atac la adresa integrității naționale din partea minoritarilor cu complicitatea statului român, al frf, lpf și cca.

Ținem să precizăm, așa cum am făcut-o și în trecut, că nimic nu este și nu va fi prea mult pentru a ne apăra țara. Niciun meci, niciun punct, niciun loc în clasament nu se pot compara cu pământul nostru strămoșesc. Nu vom accepta niciodată ca un meci pe teritoriul României să fie prezentat într-o alta limbă decât cea națională, ca tribunele să fie împânzite de steaguri separatiste sau ca cetățenii români să fie huliți de minoritățile care populează această zonă. Nu vom permite niciodată ca o astfel de partidă să se dispute. Așa cum am mai anunțat anterior, în cazul în care aceste abuzuri nu se vor opri, și acțiunile noastre vor deveni din ce în ce mai drastice. Orice alte ipoteze sunt de ordinul comicului, iar inițiatorii și susținătorii lor sunt invitați să lectureze comunicatele noastre anterioare legate de acest subiect.

Doar România!”, a transmis gruparea craioveană.

1 thought on “Peluza Sud 1997, după incidentele de la Sfântu Gheorghe: ‘Nu vom permite niciodată ca un meci pe teritoriul României să fie prezentat într-o altă limbă.Punct de vedere pertinent sau atitudine xenofobă, scrieți în comentarii părerea voastră.

  1. Nu doresc sa dau amploare subiectului , dar sunt perfect de acord cu cei din Peluza Sud . Ednici din tara noastra considera ca li-se permit prea multe . Deci aici este Romania , respectam doar Romania si bineinteles Romaneste. Cat despre conducerea tari in ceea ce priveste sportul Romanesc , e de ce-a mai jalnica speta politica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *