September 26, 2023

În ultimii ani, Primăria Cluj-Napoca a semnat contracte de finanțare europeană pentru revitalizarea malurilor Someșului. Proiectul prevede amenajarea de 4 noi poduri pietonale și de biciclete, mobilier urban, iluminat public și plantări de arbori. Cu toate acestea, unele persoane sunt nemulțumite de modul în care au fost implementate aceste proiecte.

Sursa Foto Facebook Ovidiu SecarăUna dintre problemele principale este defrișarea. La inaugurarea Parcului Armătura, Primăria a anunțat că a plantat 205 arbori noi. Cu toate acestea, fotografiile din Google Earth Pro și filmul de promovare a primăriei arată că au fost defrișați mult mai mulți arbori. În plus, nu se știe câți dintre arborii noi vor supraviețui.

O altă problemă este iluminatul public. Primăria a anunțat că a instalat iluminat LED și wireless în parc. Cu toate acestea, unele persoane consideră că acest lucru este inutil și că ar fi trebuit să se investească în plantarea de mai mulți arbori.

În cele din urmă, unele persoane sunt nemulțumite de faptul că Primăria nu a integrat și menținut zonele verzi existente deja în oraș. De exemplu, în zona Parcului Armătura exista un iaz cu pești. Acest iaz a fost dezafectat și în locul lui a fost construit un pod pietonal.

În concluzie, există mai multe probleme legate de modul în care Primăria Cluj-Napoca a implementat proiectele de revitalizare a malurilor Someșului. Persoanele nemulțumite solicită Primăriei să ia măsuri pentru a rezolva aceste probleme.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *