December 3, 2023Un chef din Apuseni a creat un burger care este mai delicios și mai ieftin decât celebrul burger din Cluj. Burgerul, care se numește “Burgerul Apusean”, este realizat după o rețetă secretă și este gătit în restaurantul chef-ului, situat în Brad, Apuseni.

Burgerul Apusean este făcut din carne de vită de calitate, brânză cheddar, bacon, salată, roșii și o maioneză specială. Burgerul este servit într-o chiflă proaspătă și crocantă.

Prețul burgerului Apusean este de doar 35 de lei, ceea ce este mult mai mic decât prețul burgerului din Cluj, care costă peste 6.000 de euro.

Voicu Ienci, antreprenor, influencer și editorialist șef Apuseni Info, a testat burgerul Apusean și a declarat că este cel mai bun burger pe care l-a mâncat vreodată.

“Burgerul Apusean este delicios! Carnea este fragedă și suculentă, brânza este topită și cașcavalul este crocant. Maioneza este specială și salată este proaspătă. Chifla este crocantă la exterior și moale la interior. Burgerul Apusean este o adevărată deliciu!”, a declarat Voicu Ienci.

Dacă sunteți în căutarea unui burger delicios și ieftin, vă recomand să încercați Burgerul Apusean. Burgerul Apusean este disponibil în restaurantul chef-ului din Brad, Apuseni.

Sursa: https://apuseni.info/2023/07/24/cel-mai-scump-burger-din-lume-de-6-200-de-euro-mai-putin-dorit-ca-unul-de-35-lei-de-la-brad/?fbclid=IwAR2j6bqbj09nILwqRxu8zrzebJxWAsCitw9qhD-fU8gmFIQjhjd_zBibZrg

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *