March 29, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Stiridecluj.ro

Românii mențin în continuare boicotul împotriva OMV și Petrom, companii austriece, iar prețurile au început să coboare, pentru că pompele sunt goale.

”Sâmbătă seara, la OMV -ul de la Gara de Nord. Trec zilnic pe aici în drum spre/dinspre redacție. Cel mai adesea, de când austriecii ne-au spus nein, nu e nimeni în stație.

Un pic mai sus, spre Basarab, e un Petrom. Are prețuri incredibil de mici (poza 2) și tot nu e multă lume. Dar mă întreb: dacă și-au permis o reducere de aproape 30% în câteva săptămâni, ce adaosuri practicau între costul operațional pe litrul de carburant și prețul final cu care ne vindeau nouă? Doar nu crede cineva că acum vând în pierdere.

Partea bună e că scăderea bruscă i-a influențat și pe concurenți să reducă prețul. Așa că ai de unde alimenta ieftin dacă alegi să eviți OMV și Petrom”, a relatat un bucureștean.

Austria s-a opus fără a veni cu justificări realiste intrării României în spațiul Schengen, lucru care i-a iritat la culme pe români.

Sursa:https://www.stiridecluj.ro/economic/romanii-metin-boicotul-la-omv-si-petrom-au-redus-pretul-cu-30-oare-ce-adaosuri-practicau-pentru-ca-nici-acum-nu-vand-in-pierdere-foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *