February 26, 2024
Get in touch with us

După o despărțire furtunoasă în 2016, Mădălina Ghenea și Philipp Plein au surprins pe toată lumea în ipostaze tandre, readucându-și povestea de dragoste în prim-plan. Această reconciliere ridică întrebări despre calea lor în lumea relațiilor, mai ales că în urma separării, vedeta româncă a fost nevoită să-și îndepărteze trei tatuaje simbolice dedicate designerului german. Cum au ajuns să-și redea o nouă șansă în dragoste, după ce viața i-a adus iarăși împreună?

Sursa foto Google

În 2016, Mădălina Ghenea era profund îndrăgostită de excentricul designer german, Philipp Plein, considerându-l sufletul-pereche. Cuplul, convins că va împărți întreaga viață împreună, și-a eternizat iubirea prin tatuaje simbolice. Mădălina a ales să-și tatueze numele lui Philipp pe gât, o cruce pe inelar și o verighetă pe degetul arătător, în timp ce designerul german și-a imprimat numele ei pe antebraț.

Sub 40 de zile a rezistat relația lor, iar tatuajele Mădălinei Ghenea au dispărut la fel de repede precum a apus iubirea lor. La aproape 7 ani distanță de la despărțire, cei doi foști logodnici s-au reunit într-un context comercial. Mădălina a postat imagini pe Instagram cu ea în brațele fostului iubit, realizate pentru o reclamă la ochelari. Philipp Plein a distribuit și el imagini cu românca noastră. Cu toate acestea, reacțiile fanilor nu au fost tocmai elegante.

Destinul i-a adus din nou împreună, iar sentimentele s-au mai domolit, posibil transformându-se într-o colaborare profesională între Mădălina și Plein.

„Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă. 

Din exterior, pare totul ușor, dar nu este ușor să stai departe de casă. Și am mai învățat să spun NU. Cred că NU-urile sunt mai importante decât DA-urile în viață. Cel mai important pas într-o carieră este să spui NU. Să renunți la anumite lucruri care te pot ajuta financiar, pentru proiectele artistice… Am renunțat la bani ca să fac proiecte frumoase. Și în iubire trebuie să știi să spui NU. Este cel mai important. Să alegi”.

Sursa foto Google

Deși era cunoscut pentru aventurile sale romantice cu două românce, Mădălina Ghenea și Andreea Sassu, Philipp Plein pare să se fi așezat într-o viață de familie. Logodit cu celebrul influencer englez de origine italiană, Lucia Bartoli, Plein este acum fericitul tată al doi băieți: Rocket Halo Ocean, născut în mai 2022, și cel mai mic, Rouge Sky Galaxy, venit pe lume în octombrie 2023.

Philipp Plein are și un fiu în vârstă de 9 ani, numit Romeo Prince Plein, rezultat din relația cu Fernanda Rigon. Băiatul trăiește alături de mama sa în Brazilia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *