February 26, 2024
Get in touch with us


Într-un clip viral pe Facebook, fostul preot Daniel Balas a dezvăluit detalii șocante despre ritualurile de înmormântare. Potrivit lui Balas, ceremoniile, în loc să ajute sufletul celui decedat, sunt doar un pretext pentru manifestarea fuduliei și a ipocriziei sociale.

Balas a relatat experiența sa când era paroh în Ivrinezu Mic, Constanța, unde, în loc să găsească o atmosferă de doliu, a descoperit un spectacol extravagant: cearsafuri albe pe mormânt, lumanări scumpe, și mese bogate cu meniuri demne de restaurante de lux. În loc să se concentreze pe spiritualitate, participanții erau preocupați mai mult de aparențe și fudulie socială.

Revoltat, Balas a făcut un apel la introspecție, întrebându-i pe cei prezenți dacă au avut grijă de cel decedat în timpul vieții sau au fost doar ipocriți care vin la înmormântare să-și arate “compasiunea” falsă. Criticând tradițiile sociale care promovează fudulia și ipocrizia în locul autenticității și empatiei, Balas a provocat o conștientizare asupra modului în care societatea tratează moartea și doliul.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *