February 26, 2024
Get in touch with us

Cristi Tănase (36 de ani), cunoscut sub numele de Dodel și fost căpitan al lui Gigi Becali, trece printr-o perioadă dificilă, marcată de ghinioane. O filmare șocantă îl surprinde pe unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai ultimelor decenii în România, plin de sânge, aproape leșinat și rezemat de o ușă în scara blocului. Această încercare dramatică se adaugă altor momente ce au contribuit la declinul său, conturând o poveste cutremurătoare a fostului căpitan.

Sursa foto Google

În acest moment dificil din viața sa, Cristi Tănase (36 de ani), cunoscut sub numele de Dodel și fost căpitan al echipei lui Gigi Becali, a fost capturat într-o filmare tulburătoare. În imagini, fotbalistul apare singur, plin de sânge, rezemat de o ușă. Privirea sa transmite tristețe și confuzie, dezvăluind o situație delicată în viața fostului căpitan, cu multiple ghinioane care au marcat declinul său.

Din păcate, fotbalistul Cristi Tănase, supranumit Dodel, a ajuns într-o situație dificilă, rămânând fără permis după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Evenimentul a avut loc în decembrie 2023, când autoritățile din Pitești l-au oprit pentru un control de rutină. Deși testul cu etilotest a indicat că nu consumase alcool, testul cu aparatul drugtest a evidențiat prezența unei substanțe stupefiante. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, iar rezultatele pozitive au condus la suspendarea permisului de conducere pe durata cercetărilor. Aceasta nu este prima sa întâlnire cu legea, având și o incidentă similară în 2010.

Cristi Tănase, cunoscut și ca Dodel, a avut o carieră marcată de succes și de schimbări. De la debutul în fotbal la FC Argeș, transferul la FCSB la vârsta de 22 de ani, unde a câștigat 7 trofee, și apoi trecerea prin diverse echipe din țară și străinătate, până la retragerea sa în vara lui 2022. Pe lângă realizările sportive, Tănase a fost și în centrul unui conflict cu membrii Clanului Caran, având un incident într-un local de lux din București, când s-ar fi implicat într-o altercație.

Sursa foto Google

După retragerea din fotbal, Cristi Tănase a urmat cursurile pentru obținerea carnetului de antrenor, urmărind să-și completeze licențele B și A. Într-un interviu, a exprimat dorința de a începe ca antrenor secund, cu speranța de a se alătura staff-ului echipei FCSB. Tănase s-a căsătorit cu Adina Maria, găsind liniștea alături de ea, și în ianuarie 2024, au devenit părinți în curând, partenera fiind gravidă în 7 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *