April 23, 2024
Get in touch with us
OCPI CLUJ/Monica Negulescu registrator șef

OCPI Cluj funcționează ca instituție independentă de legile și statul român!

Această instituție este controlată precum propria-i moșie de către doamna registrator șef Monica Negulescu, despre care se vehiculează că ar fi una dintre cozile de topor a unor oameni de afaceri din Cluj.

Tot ceea ce afirmăm este bazat pe probe iar în cuprinsul prezentului articol vă vom prezenta un caz de întabulare care se încadrează sub spectrul ilegalității, marca Monica Negulescu.

În momentul în care am început ancheta jurnalistică la OCPI Cluj mergând după un fir epic foarte bine documentat, nu am crezut că vreodată într-un stat de drept normal se poate întâmpla asa ceva, sau că o instituție publică poate să fie atât de penetrată de corupție.

Cu toții cunoaștem celebrul hotel Napoca astăzi reconvertit sub numele de Grand Hotel Napoca, o unitate hotelieră emblemă pentru Cluj-Napoca.

Ei bine, acum începem povestea noastră hotelul Napoca este întăbulat pentru prima dată în 11/12/1945 proprietari fiind statul român și Ministerul Sănătății și Ocrotirii. În anul 1997 se întabulă cu titlul de cumpărare 331/9328 către o persoană privată restul de 3589/9328 rămânând în proprietatea statului român.

Și acum începe partea interesantă demnă de Dosarele X, la data de 24.06.2022 cu nr.138118 se înregistrează în format letric o cerere de anulare a numărului cadastral 256918 a hotelului Napoca (adică o persoană fizică se prezintă la ghișeu cu o cerere, deși în mod normal cererea respectivă trebuia trimisă de către notar cum se procedează în situațiile de acest gen dubios nu, sau cel puțin ciudat?) având ca act justificativ o declarație notarială autentificată sub nr.987/23.062022.

Cererea a fost respinsă de consilierul cadastru, țineți-vă bine, arătând că: ,, Ministerul Sănătății și Ocrotirii, Statul Român deține cota de 3589/9328, declarația notariala nefiind dată de către toți proprietarii,,adică statul român nu a fost întrebat dacă se află în cunoștință de cauză asupra înstrăinării.

La data de 15.07.2022 este înregistrat un dosar cu numărul 154612 de către un referent care nu face înregistrări de la petenți în mod normal deoarece nu are în atribuții astfel de sarcini, acest referent solicită cu notare din oficiu referat cadastru pentru imobilul cu nr. cadastral 84317 Florești iar în aceeași zi modifică prezenta cerere atât cu privire la deponent, solicitant, mapa de acte, serviciu pentru imobilul cu numărul cadastral 256918 ia ghiciți, Hotel Napoca.( adică numărul de cere se referea la un imobil din Florești iar în aceeași zi în locul imobilului din Floresti apare Hotel Napoca cu alte documente tare nu?)

Toate aceste informații se regăsesc la istoricul stări la dosarul 154612/2022 din programul Eterra3 programul folosit de OCPI Cluj cu alte cuvinte ușor verificabil de către orice instituție a statului care dorește să facă lumină în acest caz vădit de corupție.

Dosarul este realizat în mod ilegal de către registratorul șef Monica Negulescu iar în data de 19.07.2022 la ora 6:49 și soluționat la 6:50, rapid nu?

Mai exact statul român este deposedat de dreptul și cota lui parte din Hotel Napoca prin atribuirea unei noi Cărți Funciare unde apare ca proprietar doar un investitor privat.De menționat că, registratorul care apare în aplicație că ar fi ,,soluționat,, dosarul se sesizează și anunță atât consilierul de Integritate pri e-mail cât și OCPI Cluj că el nu a semnat acel dosar și că la acea ora nu se afla în instituție sesizând și comisia de disciplină toate acestea rămânând pana astăzi fără răspuns.

Același registrator care spune ca nu a semnat noaptea că hoții înregistrează un raport oficial cu nr.169551 din 08.08.2022 prin care solicita ,, îndreptarea erorii materiale,, prin redeschiderea cCărții Funciare 256918 întrucât nu trebuia sistata,, cu alte cuvinte revenirea la situația inițială unde statul român era proprietar pe teren.Cere care după lungi căutări și discuții în cadrul OCPI Cluj se respinge la data de 09.09.2022 pagubind astfel statul român în favoarea unui privat motivația fiind ,,având în vedere lipsa dosarului cu privire la care se solicită îndreptarea de eroare materială nu avem ce face,, adică a dispărut dosarul, vă puteți imagina?

Și acum ca întreaga poveste sa fie mișto la data de 27.07.2022 un privat care deține cota parte din imobil solicită prima înscriere a imobilului în CF adică un imobil din 1945 este înscris în CF pentru prima dată în 2022 tare nu? Ce sa mai domle’ arc peste timp.

De precizat, avem documente în acest sens!

Foarte important, doamna registrtor șef Monica Negulescu pozează în umilul funcționar public fără averi, conform declaraților de avere.

Însă doamna în cauză deține o superbă vilă într-o locație exclusivistă din Cluj-Napoca mai exact zona Parcului Etnografic str.Nicolae Pătrașcu.

Casa de pe strada Nicolae Pătrașcu proprietatea doamnei Neculescu Monica, umil funcționar public.

Obosită după lungi ore petrecute în instituție, păzind legalitatea și buna funcționare a instituției OCPI Cluj doamna Negulescu mai ațipeste la ședințele unde se discută problemele stringente de funcționare a OCPI.

Monica Negulescu registrator șef OCPI Cluj

Suntem curioși ce parere au Ministerul Dezvoltării, ANCPI structura centrală cât și doamna director OCPI CLUJ.

Va urma……mai avem multe dezvăluiri

1 thought on “Cum funcționează mafia de la OCPI Cluj prin registratorul șef Monica Negulescu care e în strânsă legătură cu afaceriști clujeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *