September 27, 2023
Sursa Foto Google

Jurnalistul Vasile Manu, fondatorul eclujeanul.ro și partener la foaiatransilvana.ro a criticat cu asprime evenimentele de ieri de la Parlament, în special protestul AUR, pe o platformă de socializare.

“Poate cineva să-mi spună concret ce a făcut acest partid de derbedei mintali numit AUR pentru România de când a intrat în Parlament, în afară de a face un circ ieftin, calcatul legilor și agresiuni? Au propus o lege benefică pentru popor sau o inițiativă legislativă bună? Eu nu am văzut nimic.

Îmi cer scuze, dar nu pot numi altfel decât derbedei mintali și animale acest partid crescut sub umbrela Kremlinului, condus de un individ dubios și lipsit de realizări profesionale (aruncați o privire la CV-ul său public), care și-a creat o imagine de scandalagiu și huligan perpetuu.

Dacă acești oameni ajung la putere, îmi cer scuze, dar îmi iau bagajele și plec din această țară pentru că nu pot sta într-un stat condus de indivizi slab pregătiți intelectual. 99% din publicul AUR este format din analfabeți funcționali, oameni fără educație, incapabili să scrie corect în limba română și să înțeleagă lucruri elementare”, a afirmat Vasile Manu pe o platformă de socializare.

Afirmațiile jurnalistului au stârnit o serie de reacții, atât din partea susținătorilor, cât și din partea criticilor AUR. Unii au susținut că Vasile Manu a folosit un limbaj agresiv și jignitor, care nu este acceptabil în dezbaterea politică, în timp ce alții au fost de acord cu criticile sale la adresa partidului.

Este important să se menționeze că libertatea de exprimare este un drept fundamental într-o societate democratică iar Vasile Manu nu a făcut nimic altceva decât să uzeze de acest drept exprimându-și o părere vis a vis de un subiect.

Critica poate fi constructivă și necesară pentru a îmbunătăți societatea.

În final, este important să ne amintim că politica trebuie să fie un proces dezbaterii ideilor și a diferitelor opțiuni, iar dialogul trebuie să se desfășoare într-un mod pașnic și civilizat. Numai astfel putem construi o societate mai bună și mai echitabilă pentru toți cetățenii exact ceea ce susține și jurnalistul Vasile Manu.

Sursa Foto Facebook/Vasile MANU

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *