April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Survivor All Stars a fost complet reconfigurat odată cu schimbările din episodul din 15 februarie, difuzat la PRO TV. Jorge, transferat la Războinici, se bucură de succesele noi ale echipei sale, în timp ce Faimoșii îl țintuiesc cu privirea și îl atacă din toate direcțiile.

Încă o săptămână la Survivor All Stars, încă o înfrângere pentru Faimoși la Jocul de Imunitate, pe care l-au câștigat doar o singură dată de la începutul competiției. Totuși, de data aceasta, nominalizările și eliminările nu îi afectează prea mult, deoarece, conform lui Zanni, Maria Lungu și Alexandra Ciomag, cei noi de la Războinici vor fi sacrificați.

Având astfel mai mult timp liber deoarece au scăpat de presiunea nominalizărilor, Faimoșii au îndreptat atenția asupra lui Jorge și a acțiunilor sale. În ciuda bucuriei sale de a fi la Războinici, Jorge se simte frustrat că nu a reușit să aducă puncte echipei sale, nici la Recompensă, nici la Imunitate. Această frustrare nu a trecut neobservată de foștii săi colegi, care și-au exprimat nemulțumirea în mod tot mai vehement. Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroșanu, Zanni, Ștefi și Ana Porgras s-au lansat în critici împotriva lui Jorge.

“Simt că sunt ca un sportiv care a schimbat echipa de la Real Madrid la AC Milan sau invers, și acum joacă în Champions League împotriva fostei echipe, iar când dă gol, ceilalți se supără”, a comentat Jorge, înainte de a juca pentru Imunitate. Replica lui Zanni nu a întârziat să apară, criticând felul în care Jorge s-a bucurat de victoria alături de Războinici. “Nu e vorba doar de performanța lui pe teren, ci de felul în care s-a bucurat de victorie alături de Războinici… nu a manifestat aceeași bucurie și pentru noi. Faptul că nu a făcut contact vizual cu noi în timp ce se bucura… ne dă de gândit. Jorge este un Faimos, a fost un Faimos, și nu cred că performanța lui în sport sau în aspect social poate fi credibilă.”

Moroșanu a exprimat și el dezamăgirea: “Nu sunt doar supărat, sunt foarte supărat. Aceasta e a cincea imunitate pe care o pierdem. Jorge ne-a trădat”, a spus el, discutând cu TJ Miles despre mutările și permutările de la începutul jocului.

Și TJ Miles a avut o părere nefavorabilă despre Jorge: “Este prima dată când m-a surprins Jorge. Am dormit lângă el, l-am cunoscut destul de bine, îl știam din afara concursului, am fost la podcastul lui, dar mi s-a părut că a ieșit din caracter.”

Chiar și Cătălin Zmărăndescu a fost avertizat despre Jorge de fiul său, Mihai Zmărăndescu, fost concurent la Survivor: “Înainte să intru în competiție, fiul meu, Mihai, mi-a spus: «Un singur lucru am să-ți spun, tată, ferește-te de Jorge».”

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *