April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL1.) Daţi copiilor voştri nume românesc!
2.) Păstraţi-vă graiul, portul şi obiceiurile cele vechi româneşti, pentru că acestea sunt temeliile întregii naţii româneşti.
3.) Limba românească este o moştenire din bătrâni şi totodată o avere care nu trebuie să se piardă niciodată.


4.) Adunaţi toate scrierile precum şi toate poeziile, cântecele, chiuiturile, basmele şi proverbele româneşti, ca nu cumva să se piardă, daţi-le de la gură la gură ca să le ştie fiecare.
5.) Păstraţi-vă legea ortodoxă, bisericile precum şi toate lucrurile din vechime.
6.) Nu uitaţi la orice pas sau lucrare, că sunteţi Români. Cumpăraţi tot ce vă trebuie numai dela Români.
7.) Fiţi mândri dacă sunteţi în stare să învăţaţi pe alţii să vorbească limba cea frumoasă românească.


8.) Fiţi mândri de poporul românesc, pentru că el este unicul care a luptat cu toate liftele păgâne pentru a păstra graiul românesc moştenit din vechime.
9.) Ajutaţi tot ce simte adevărat româneşte.
10.) Ca buni români nu uitaţi niciodată de Dumnezeu, pentru că numai prin credinţa Lui s-a păstrat binele întregii Românii Mari de azi.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *