April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Pentru a compensa posibilul neajuns în performanțe, Ianis Hagi și-a adus frizerul personal în Spania, alături de care a călătorit nu doar cu ustensilele de tuns, ci și cu o capacitate de ascultare atentă…

Fotbalistul român afirmă că mereu a căutat să își găsească scopul în viață, iar acesta l-a identificat în fotbal. Nu s-a mulțumit doar cu confortul financiar pe care l-ar fi putut avea fiind fiul lui Gheorghe Hagi. “Când faci ceva din pasiune, nu simți că e un sacrificiu”, spune el.

“Am fost obișnuit să călătoresc încă din copilărie. M-am născut în Turcia, am revenit în România, apoi iar în Turcia. Mă adaptez rapid! Nu contează de unde vii, ci să-ți găsești scopul în viață. Pasiunea mea e fotbalul, pentru asta mă trezesc în fiecare zi. E ușor să te antrenezi de trei ori pe zi când faci ceva ce îți place, nu simți că e un efort sau că îți lipsește acasă.”

Visul lui cel mai mare? “Să-mi iasă freza asta, că mă chinui de doi ani la ea”, spune în glumă, adresându-se frizerului său. “Îmi stabilesc obiective, dar trăiesc în prezent și am răbdare să obțin rezultatele dorite.”

“Cred că e bine să îți fixezi obiective, să fii curajos, dar nu mă stresez să mă gândesc la viitor sau să simt că trebuie să ating anumite lucruri la o anumită vârstă. Totul vine în timpul său. Important e să profiți de fiecare clipă, să trăiești în prezent și să accepți procesul. La fel ca și cu părul meu, trec prin etape bune și rele, dar rezultatul final e satisfăcător. Experiența pe parcurs te face cu adevărat fericit și împlinit.”

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Sursa Foto Captură ecran Tik Tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *