April 19, 2024
Get in touch with us
Susa Foto/Facebook

Retrogradarea lui Dinamo a născut diverse polemici, ultima dintre ele fiind cea dintre afaceristul Ionuț Negoiță și fostul fotbalist Ciprian Marica.

Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur.

Roș-albii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Ionuț Negoiță, derapaj grosolan la adresa lui Ciprian Marica: „Contestatari și loseri gen Prosopel am avut întotdeauna! Cu proștii nu compatibilizez”

Sursa Foto/Instagram

Ciprian Marica, fost jucător la Dinamo, l-a „înțepat” pe omul de afaceri Ionuț Negoiță.

„Pentru mine, dânsul (n.r. Ionuț Negoiță) e principalul vinovat. Datorită ție a ajuns echipa pe mâna unora care nu aveau nicio treabă cu Dinamo”, a declarat Marica la la Pro Arena.

Imediat, Ionuț Negoiță i-a răspuns fostului internațional.

„Contestatari și loseri gen Prosopel și alții am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu compatibilizez. Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro.

Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a declarat Ionuț Negoiță pentru Pro TV.

Răzvan Zăvăleau spune că Dinamo nu se va desființa

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al FC Dinamo, a declarat că acum situaţia trebuie recalibrată, el subliniind că nu vor mai exista acei bani din drepturile tv pentru Dinamo.

„Nu, nici vorbă. Cine a spus aşa ceva? Nu. Nu intră în discuţie aşa ceva. Cred că aşa cum echipa a fost ajutată până în acest moment, va fi ajutată în continuare. Într-adevăr, va fi mult mai greu, dar probabil că vom găsi sursele de finanţare necesare supravieţuirii.

Sunt oameni în spatele lui Dinamo care încă ajută cu bani, trebuie recalibrată situaţia. De mâine o să vedem ce este de făcut pentru că deşi era o perspectivă liga a doua niciodată nu ne-am gândit totuşi că s-ar putea chiar ajunge în situaţia asta destul de dramatică.

În ultima perioadă am avut discuţii cu mai mulţi oameni foarte apropiaţi de Dinamo şi sper ca de săptămâna asta să şi vină cu ceva concret, pentru că este nevoie de bani pentru ieşirea din procedura de insolvenţă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *