March 28, 2024
Get in touch with us

Fost subprefect al Clujului, Alin Danci, a declarat de curând pentru „Proprietar în Cluj”, marcă a colaborării Cluj24 & InfoCluj.eu că fenomenul tăierilor ilegale este unul generalizat și că legea trebuie aplicată drastic.

„Pescar la muscă sau cel puțin încerc să fiu nu știu cât de bun sunt. Nu mi-am schimbat părerea tot la siguranța națională mă refer când mă gândesc cât de mult au fost distruse pădurile din județul Cluj  și din județele limitrofe. Vorbim din Munții Apuseni. De fiecare dată când merg la pescuit în zona Măguri Răcătău mă uit pe culmile munților le văd din ce în ce mai golașe și… nu știu… am un sentiment așa de furie și de neputință în același timp când mă gândesc că acest fenomen este unul generalizat și cred că este posibil să fie stopat doar prin contribuția activă a societății civile și bineînțeles a autorităților.

Cred că pedepsele sunt drastice și consider că avem legi în domeniu doar că trebuie să le aplicăm și cei care le aplică trebuie să fie mai aplecați în această zonă” a declarat Danci.

Pentru a vizualiza toată emisiunea, VIDEO, click aici – „Proprietar in Cluj” invitat Alin Danci

Pentru a și citi transcriptul interviului, vă invităm să îl intrați pe – VIDEO. PROPRIETAR ÎN CLUJ. Alin Danci: Un muncitor din Vietnam muncește o lună și își întreține familia o jumătate de an acasă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *