March 29, 2024
Get in touch with us

Cel mai bun „vânător” de forță de muncă din Asia, din Ardeal, fostul Subprefect al Clujului, Alin Danci, este în prezent fondatorul unei agenții de recrutare forță de muncă din Asia.

Prezent în emisiunea „Proprietar în Cluj”, moderată de jurnalistul Eugen Olariu și găzduită de cotidianul clujean Cluj24, Alin Danci a precizat că mai nou, în România se „importă” și personal înalt specializat din Asia, nu doar forță de muncă în domeniul construcților: „Piața cere tot mai multă forță de muncă, penuria de angajați este din ce în ce mai mare, cu cât proiectele din infrastructură și din zona imobiliară cresc ca număr.

Cea mai mare cerere este pe muncitori necalificați dar au început să crească căutările din partea angajatorilor, vizavi de meserii specializate și chiar înalt specializate. Cererea și în România se îndreaptă și spre alte categorii de angajați

Danci a mai precizat că muncitorii din Asia sunt disciplinați și că ei vin în România cu „gândul de a-și întreține familia și a-și face un viitor în țările lor”.

Pentru a vizualiza toată emisiunea, VIDEO, click aici – „Proprietar in Cluj” invitat Alin Danci

Pentru a și citi transcriptul interviului, vă invităm să îl intrați pe – VIDEO. PROPRIETAR ÎN CLUJ. Alin Danci: Un muncitor din Vietnam muncește o lună și își întreține familia o jumătate de an acasă

Despre Agenția Recrut

Ai nevoie de forță de muncă? Avem soluții complete de recrutare personal din Asia.

Procesul de recrutare este ineficient și consumator de timp? Aveți un buget restrâns, dar trebuie să recrutați rapid noi angajați? RECRUT este o agenție de ocupare a forței de muncă cu experiență, care oferă soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră de angajare. Cu procesele noastre simplificate, puteți economisi timp și bani pentru a găsi candidatul perfect. Avem parteneriate cu agenții licențiate din Asia pentru a vă oferi o gamă largă de potențiali candidați, asigurându-ne că veți găsi angajatul de calitate pentru nevoile specifice ale companiei dumneavoastră.

În anul 2022, Guvernul României a aprobat un contingent de 100.000 de lucrători străini care ar putea fi admiși pe piața forței de muncă din România pentru a acoperi deficitul de forță de muncă înregistrat în domenii precum cel al construcțiilor de clădiri, de drumuri, transporturi rutiere, în restaurante, hoteluri, panificație etc.

Datele înregistrate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) arată că, în perioada ianuarie – august 2021, 264.983 de locuri de muncă erau vacante, 50.924 dintre acestea fiind declarate neocupate în mod repetat de angajatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *