December 3, 2023

Administrația din Florești depune eforturi susținute pentru a dezvolta și extinde zonele verzi din comună, care au suferit din cauza creșterii imobiliare din ultimele două decenii. În prezent, se construiesc trei parcuri de joacă, iar în curând se va începe lucrul la un mare parc cu o suprafață de aproape 5 hectare. Primarul Bogdan Pivariu a subliniat că aceste proiecte sunt finanțate din bugetul local.

Sursa Foto știridecluj.roDe asemenea, unul dintre cele mai mari proiecte este parcul multifuncțional de 4,3 hectare, considerat cel mai modern din județul Cluj. Acesta va rivaliza cu Baza sportivă din Gheorgheni, Cluj-Napoca, și va oferi facilități pentru activități sportive și recreative. Investiția estimată este de peste 23 de milioane de lei. Primarul a menționat că proiectul tehnic este aproape finalizat și că în curând vor începe lucrările efective.

Sursa Foto știridecluj.roNoul parc de pe strada Tăuțiului va dispune de diverse facilități, inclusiv un parc de aventură, zone de picnic, piste de alergare și role, terenuri de sport multifuncționale (inclusiv terenuri de tenis, badminton, baschet și volei), toate integrate într-o zonă verde cu alei de promenadă. Acest parc va aduce un plus de valoare comunității și va oferi oportunități pentru activități recreative.

Știre inițială:/www.stiridecluj.ro/

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *