February 26, 2024
Get in touch with us

În iunie 2021, Speak a debutat cu propriul său podcast pe YouTube, intitulat “La fileu”. În episodul săptămânii curente, artistul l-a avut ca invitat pe Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley.

Sursa foto Google

Sebastian, în vârstă de doar 22 de ani, își desfășoară activitatea în domeniul IT și împarte timpul între România și SUA, unde conduce propria afacere.


Speak a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani și a subliniat că nu și-a construit cariera din aceasta.

Sursa foto Google

“În clasa a VIII-a, am avut primul meu job într-un service de calculatoare, unde asamblam și reparam. A fost o modalitate prin care mi-am câștigat primii bani. Deja în acea perioadă, eram considerat șeful cartierului la instalat Windows, iar aceasta a fost o experiență valoroasă.”

Sursa foto Google

“În domeniul hardware. Bine, nu am construit o carieră din asta. Primii mei bani i-am câștigat așa”, a mărturisit Speak în cadrul podcastului său, “La fileu”.

La finele anului 2019 și începutul anului 2020, Speak și partenera sa, Ștefania, au devenit logodiți. Cererea în căsătorie a solistului a avut loc pe platourile de filmare ale sezonului 3 al competiției TV Asia Express.

Sursa foto Google

“Consider că acesta este cel mai mare avantaj al nostru. Suntem cei mai buni prieteni și îmi pot împărtăși orice cu ea. Este prima dată în viața mea, într-o relație, când mă simt confortabil să împărtășesc orice cu partenerul meu. Orice! Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu decât acum”, a adăugat Speak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *