February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Conducerea Primăriei Florești, inclusiv primarul, viceprimarul și consilierii locali, pare să ignore cu desăvârșire problema aruncării ilegale a deșeurilor, indiferent de numeroasele semnale primite de la locuitorii din Florești, inclusiv imagini și acum și un material video.

Este de mirare de ce plătim pentru Poliția Locală și salariile celor din conducerea Primăriei Florești, atunci când nu se iau măsuri eficiente. Absența aplicării amenzilor creează un cerc vicios, iar dacă acestea nu sunt plătite, ar trebui să fie convertite în muncă în folosul comunității sau zile de arest. De asemenea, confiscarea căruței, calului sau mașinii folosite pentru transportul deșeurilor ar fi o măsură potrivită. Este necesar să se aplice legea pentru a reda ordinea în Florești.

A scris Daniel Meze pe rețelele de socializare https://fb.watch/oIiJcHnjAa/

Sursa Foto Facebook Daniel Meze

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *