April 23, 2024
Get in touch with us

Rona Hartner lasă în urmă multă durere, mai ales pentru fiica sa, Rita Sumayla. Relația acesteia cu tatăl său, Rocco Sedano, nu este prea bună, deoarece bărbatul nu s-a implicat în creșterea fetei, fiind totuși obligat să plătească lunar o pensie alimentară.

În tragicul eveniment din 23 noiembrie 2023, Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul metastatic la vârsta de 50 de ani. Diagnosticoată în vara aceluiași an, artista a purtat o luptă optimistă până în ultimul moment. Cu toate eforturile ei și susținerea surorii sale Rinda, Rona s-a stins în propria sa casă din Franța. Moartea sa a adus tristețe atât în rândul familiei, cât și în lumea artistică.

Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, se confruntă cu pierderea mamei sale, iar legătura cu tatăl său, Rocco Sedano, nu a fost niciodată apropiată. De la vârsta de 6 luni, fiica a rămas cu mama ei, iar statul francez a impus interacțiunea cu tatăl la fiecare 2 săptămâni. Obligația de a plăti o pensie alimentară lunară a fost stabilită la un minim legal, dat fiind statutul de liber profesionist al lui Rocco și fluctuațiile venitului său. Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, a dezvăluit că această sumă a fost achitată în funcție de posibilități, de-a lungul timpului.

Rocco Sedano, tatăl Ritei Sumayla, a cerut fiicei sale să se mute cu el după decesul mamei lor, Rona Hartner, dar aceasta a respins oferta. În plus, sora artistei a dezvăluit că Rocco Sedano a amenințat-o pe tânără cu plasamentul în urma refuzului acesteia.

„I-a spus: «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost teamă de această amenințare, dar agenția socială a declarat că nu poate să-i impună așa ceva, că nu este singură pe pământ. După ce a aflat că nu poate să o forțeze, el s-a pierdut din nou în zare, așa cum a fost timp de 15 ani, iar acum este iar dispărut. Rocco Sedano a rămas în continuare un spirit liber, așa cum era pe vremea când era cu Rona.” a spus Rinda, sora Ronei Hartner pentru Gândul. Rita Sumayla a ales să rămână alături de familia mamei sale, fiind susținută acum de mama Ronei Hartner, sora și fratele ei.

Sursa foto Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *