April 19, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

O vorbă spune că în spatele fiecărui om al străzii se ascunde o poveste de viață. Unii au fost norocoși, au avut familii la un moment dat, dar din cauza unor lucruri, au ajuns să piardă totul. Alții și-au făcut-o cu mâna lor. Alții…au ajuns așa din vina altora, însă nimeni nu este mai presus de cineva, pentru a judeca.

Un om al străzii din București a impresionat o țară întreagă, iar imaginile cu el au devenit virale.

O tânără l-a fotografiat și l-a postat pe un grup de Facebook, iar inițiativa lui a fost lăudată de numeroase persoane care au rămas impresionate de faptul că, deși nu are nimic pe lume, împarte bucurie celorlalți.

Oamenii l-au acuzat că a furat florile din cimitir
Cu toate acestea, au existat anumite persoane care au spus, în comentarii, că omul străzii a adunat florile din cimitire și le-a dăruit mai departe, în timp ce alții, din tabăra lui de susținere, au spus că multe florării și depozite aruncă flori, în această perioadă, iar omul străzii cu siguranță le-a adunat și le-a strâns într-un buchet, pentru a împărți zâmbete.

„Le-a luat de pe un mormânt proaspăt si le oferă. Poate intenția lui este bună, dar ati primi cu inima deschisă? Uitati-va la aspectul florilor. Am văzut cu ochii mei oameni furand flori din cimitir si dând mai departe” a spus o internaută, destul de sceptică.

„De unde ştiți dv cã floriile le-a luat de pe mormânt?/ Nu cred ca la morminte se duc flori în buchete asa mari,mai degrabă sunt rebuturi de la depozite sau florării. Păcat ca va grăbiți sa trageți concluzii !?/

Greșiți, stimată doamnă. Florile la înmormântări nu se duc împachetare in celofan… Nu contează gestul acestui om in ochii dv pentru că este umil și îmbrăcat cu haine zdrențuite… Nu vedeți sufletul….
Și nuferii cresc in lacuri. Iar bogăția unui om stă în în sufletul său. Doar cu el plecăm din lumea aceasta” au fost câteva dintre comentariile lăsate de alți internauți care au fost de partea bătrânului.

1 thought on “Gestul copleșitor făcut de un om al străzii din București. A împărțit flori la doamne și domnișoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *