December 9, 2023

Fostul primar al comunei Florești în perioada 2012-2020, Horia Șulea, analizează situația actuală a comunei și prestația actualei administrații. El evidențiază că în ultimii 3 ani, după alegerile din 2020, dezvoltarea urbană a fost stopată, manifestându-se prin degradarea drumurilor și lipsa investițiilor de interes public. Acest lucru este atribuit lipsei de experiență și influenței unor grupuri de interese în administrație. Proiectele demarate în mandatul său, precum școli și grădinițe, au fost neglijate de administrația actuală. În ceea ce privește perspectivele, Horia Șulea intenționează să candideze în anul 2024 pentru a reveni la primărie și a promova o dezvoltare sănătoasă a comunei Florești. El subliniază importanța implicării comunității și speră că cetățenii vor acționa în consecință la viitoarele alegeri locale.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Sursa:https://www.presalocala.com/2023/08/16/horia-sulea-centura-metropolitana-va-fi-aproape-inutila-florestenilor-soseaua-de-sud-este-necesara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *